Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh

fotka Pstruh
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pstruh:

1 ks pórku  | 100 g másla  | 1 balení listového těsta  | 50 g mandlí  | 1 ks citrónu  | 4 filety pstruha  | 300 ml smetany  | 4 ks žloutků  | 2 lžíce dijonské hořčice  | 1 ks citrónu  | svazek petrželové natě  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Pstruh:

Do těsta přidáme citrónovou kůru a mandle a upečeme základní korpus. Pórek orestujeme na másle, rozložíme na korpus. Na něj nadrobíme pstruha. Do šlehačky rozmícháme žloutky, hořčici, citrónovou šťávu, pepř a sůl. Hmotou polijeme koláč a upečeme při 180 °C asi 20 minut.


Fotky receptu Pstruh:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !