Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh grilovaný v alobalu

fotka Pstruh grilovaný v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Pstruh grilovaný v alobalu:

4 pstruzi  | 1 menší svazek čerstvých bylinek (rozmarýn, koriandr,...)  | 1 červená chilli paprička  |  šťáva z 1 citronu  | 2 lžíce oleje  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Pstruh grilovaný v alobalu:

Do omytých a osušených pstruhů uděláme nožem několik příčných zářezů, vetřeme do nich sůl, pepř a zakapeme je citronovou šťávou. Nakonec ryby potřeme směsí nadrobno nasekaných bylinek, chilli papričky a oleje a každého pstruha zabalíme do alobalu, aby neunikala pára. Grilujeme asi 12 minut. Chceme-li křupavou kůrčičku, rozevřeme ke konci alobal a necháme pstruhy ještě krátce pod grilem.


Fotky receptu Pstruh grilovaný v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh grilovaný v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !