Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh na jarním špenátu

fotka Pstruh na jarním špenátu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh na jarním špenátu:

velká hrst oloupaných mandlí  | 4 pstruzi  |  sůl  |  listy česneku medvědího  |  čerstvé špenátové listy  |  troška olivového oleje  |  hrstička slunečnicových semínek  |  pepř, muškátový oříšek  |  citron, nejlépe chemicky neošetřený

Postup přípravy receptu Pstruh na jarním špenátu:

Na teflonové pánvi nasucho opékáme velkou hrst oloupaných mandlí, až jim začne na povrch vystupovat olej. Mandle rozmixujeme na mandlové máslo – můžeme použít tyčový nebo klasický mixér. Vzniklou pastou potřeme očištěné a osolené pstruhy, vetřeme i do břišní dutiny. Dovnitř pstruhů ještě vložíme pár lístků česneku medvědího a necháme 30 minut v chladničce proležet. Mezitím si připravíme špenátový základ – listy čerstvého špenátu a česneku medvědího (ve stejném poměru) nahrubo nasekáme a spaříme horkou vodou. Scedíme a necháme okapat. Na pánvi na trošce olivového oleje opečeme hrstičku slunečnicových semínek, až začnou zlátnout. Pak přidáme podušený špenát s česnekem medvědím, osolíme, opepříme a strouhneme trochu muškátového oříšku. Směs podusíme 5 minut a přemístíme do zapékací misky. Na to položíme na kolečka nakrájený pečlivě omytý citron tak, aby vytvořil souvislou vrstvu a na citron naskládáme pstruhy. Vše důkladně posypeme čerstvě umletým pepřem a dáme do trouby péct. Půl hodiny by mělo stačit, ale záleží na tom, jak velcí pstruzi jsou. Jako příloha se hodí vařené nové brambůrky.


Fotky receptu Pstruh na jarním špenátu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh na jarním špenátu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky