Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh na másle se zeleninovým rizotem

fotka Pstruh na másle se zeleninovým rizotem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pstruh na másle se zeleninovým rizotem :

90 g rýže  | 1 lžíce oleje  | 500 ml vývaru  | 200 g květáku  | 200 g brokolice  | 2 papriky  | 4 filety z pstruha  |  sůl  |  pepř  | špetka drceného kmínu  | 1 lžíce másla

Postup přípravy receptu Pstruh na másle se zeleninovým rizotem :

V kastrolu rozpálíme olej a nasypeme na něj rýži. Orestujeme ji, a když začne sklovatět, přelijeme horkým vývarem. Necháme přijít do prudkého varu, teplotu stáhneme a zvolna asi 15 minut dusíme. Květák a brokolici rozebereme na růžičky. Papriky rozpůlíme a nakrájíme na drobnější kostičky. Zeleninu nasypeme k rýži, lehkým potřesením promícháme a přikryté dusíme dalších 10 minut. Pstruha osolíme a okmínujeme. V pánvi rozupustíme máslo a maso na něm po obou stranách asi 5 minut opékáme. Podáváme se zeleninovým rizotem.


Fotky receptu Pstruh na másle se zeleninovým rizotem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh na másle se zeleninovým rizotem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !