Použité suroviny receptu Pstruh na másle se zeleninovým rizotem :
90 g rýže
| 1 lžíce oleje
| 500 ml vývaru
| 200 g květáku
| 200 g brokolice
| 2 papriky
| 4 filety z pstruha
| sůl
| pepř
| špetka drceného kmínu
| 1 lžíce másla
Postup přípravy receptu Pstruh na másle se zeleninovým rizotem :
V kastrolu rozpálíme olej a nasypeme na něj rýži. Orestujeme ji, a když začne sklovatět, přelijeme horkým vývarem. Necháme přijít do prudkého varu, teplotu stáhneme a zvolna asi 15 minut dusíme. Květák a brokolici rozebereme na růžičky. Papriky rozpůlíme a nakrájíme na drobnější kostičky. Zeleninu nasypeme k rýži, lehkým potřesením promícháme a přikryté dusíme dalších 10 minut. Pstruha osolíme a okmínujeme. V pánvi rozupustíme máslo a maso na něm po obou stranách asi 5 minut opékáme. Podáváme se zeleninovým rizotem.
Fotky receptu Pstruh na másle se zeleninovým rizotem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!