Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pstruh na slanině s creme bonjour:
4 ks pstruzi
| 2 ks balení Rama Creme bonjour bílá
| 1 ks svazek kopru
| 3 ks stroužky česneku
| 200 anglické slaniny
| špetka soli
| 2 lžíce rama Culinesse
Postup přípravy receptu Pstruh na slanině s creme bonjour:
Pstruhy omyjeme, případně vykucháme. Připravíme si náplň: smícháme Ramu Creme Bonjour bílou s česnekem, solí a nasekaným koprem. Směsí naplníme pstruhy, posolíme a obalíme anglickou slaninou. Pekáček vymažeme Ramou Cullinesse a pstruha na slanině pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Jako příloha jsou vhodné brambory, nebo krokety. Recept lze použít s úspěchem i na štiku.
Fotky receptu Pstruh na slanině s creme bonjour:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!