Použité suroviny receptu Pstruh na žampionech s kari omáčkou a pečeným bramborem:
4 porce pstruha
| lžíce mouky
| 3 lžíce oleje
| 100 g žampionů
| kari koření
| balení maggi dnes sýrové omáčky
| 500 g oloupaných brambor
| 2 kostky maggi bylinky česnek a petržel
| červená paprika
| pórek
| 3 lžíce oleje
| strouhanka
Postup přípravy receptu Pstruh na žampionech s kari omáčkou a pečeným bramborem:
MAGGI Dnes Sýrovou omáčku ohřejeme.
Omytého pstruha osolíme a obalíme v mouce smíchanou s částí kari kořením a zprudka opečeme z obou stran. Opečeného pstruha dáme dodělat do mírně vyhřáté trouby. Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, orestujeme na zbylém tuku, přidáme zbytek kari koření a zalijeme uvařenou omáčkou. Omáčku podle chuti dosolíme.
Pekáček vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Na zbytku tuku orestujeme najemno nakrájenou červenou papriku a pórek, přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel, brambory nakrájené na tenčí plátky a promícháme. Směs přendáme do pekáčku a pečeme v troubě 40 minut při 180 °C.
Fotky receptu Pstruh na žampionech s kari omáčkou a pečeným bramborem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!