Vložil: | saskijka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pstruh pečený s česnekem, bylinkami a mandlemi:
2 pstruzi vykuchaní
| trocha oliv. oleje
| máslo
| utřený česnek
| petrželka posekaná
| rozmarýn
| plátky citronu
| mandlové lupínky
| sůl
Postup přípravy receptu Pstruh pečený s česnekem, bylinkami a mandlemi:
Očistěné pstruhy dáme na plech, osolíme zvenku i zevnitř, pokapeme olejem.
Dovnitř vložime plátky másla, citronu a větvičky petržele a rozmarýny.
Pečeme nebo grilujeme až je pstruh měkký, před koncem posypeme mandlemi a dáme na chvíli pod gril.
Fotky receptu Pstruh pečený s česnekem, bylinkami a mandlemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!