Použité suroviny receptu Pstruh plněný zeleninou :
4 (porce cca 200 g) pstruhy
| 100 g mrkve
| 50 g celeru
| 50 g petržele
| 40 g másla
| 25 g sušených hub
| 1 svazek kudrnky
| 100 g anglické slaniny na plátky
| 1 snítku rozmarýnu
| drcený kmín
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Pstruh plněný zeleninou :
1. Nadrobno nakrájenou zeleninu a houby orestujeme na másle společně s rozmarýnem, osolíme, opepříme a přidáme sekanou kudrnku.
2. Směs naplníme do ryb, které osolíme a pokmínujeme.
3. Ryby obalíme plátky slaniny, přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 10-15 minut při 180°C.
Fotky receptu Pstruh plněný zeleninou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!