Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh po italsku

fotka Pstruh po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pstruh po italsku:

4 středně velcí pstruzi  | Máslová omáčka:  | 50 g másla  | 200 ml mléka  | 1 plná lžička kukuřičné mouky nebo bramborové moučky  | 2 žloutky  | 1 větší utřený stroužek česneku  | dle chuti: sůl  | 1 lžička usekané petrželky  | trochu: kmínu  | 200 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Pstruh po italsku:

4 pstruhy bez hlavy rozdělíme na polovinu, vyndáme páteř, osolíme a osmažíme po obou stranách na oleji do růžova. Dříve však připravíme máslovou omáčku. Důkladně prošleháme všechny uvedené ingredience a za stálého míchání povaříme pozvolna na nepřímém plameni 10 minut. Rybí půlky dáme na ohřátý talíř, nepatrně polijeme omáčkou a ozdobíme kousky citrónu. Podáváme s malými vařenými brambory. Omáčku přiléváme podle chuti.



Fotky receptu Pstruh po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !