Vložil: | Uuu |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pstruh po tatransku:
5 ks pstruhů
| 150 g slaniny
| 1 ks cibule
| 100 g žampiónů
| 2 - 3 ks rajčata
| 1 lžička mleté papriky
| 2 lžíce hladké mouky
| sůl
| petrželová nať
Postup přípravy receptu Pstruh po tatransku:
Vykuchané pstruhy opláchneme ve vlažné vodě, osolíme a obalíme v mouce promíchané s paprikou. Slaninu rozkrájíme, rozehřejeme a rozškvaříme. Cibuli nadrobno nakrájíme, osmahneme na rozehřáté slanině a do takto připraveného základu vložíme obalené ryby a ze všech stran opečeme. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a přidáme k rybě. Pečeme společně doměkka.
Při podávání přeléváme pstruha směsí žampiónů se slaninou a cibulí a zdobíme půlkou oloupaného rajčete. Vše posypeme drobně sekanou petrželovou natí. Jako přílohu k rybě podáváme vařené brambory s plátkem citrónu.
Fotky receptu Pstruh po tatransku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!