Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh po tatransku

fotka Pstruh po tatransku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh po tatransku:

5 ks pstruhů  | 150 g slaniny  | 1 ks cibule  | 100 g žampiónů  | 2 - 3 ks rajčata  | 1 lžička mleté papriky  | 2 lžíce hladké mouky  |  sůl  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Pstruh po tatransku:

Vykuchané pstruhy opláchneme ve vlažné vodě, osolíme a obalíme v mouce promíchané s paprikou. Slaninu rozkrájíme, rozehřejeme a rozškvaříme. Cibuli nadrobno nakrájíme, osmahneme na rozehřáté slanině a do takto připraveného základu vložíme obalené ryby a ze všech stran opečeme. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a přidáme k rybě. Pečeme společně doměkka.
Při podávání přeléváme pstruha směsí žampiónů se slaninou a cibulí a zdobíme půlkou oloupaného rajčete. Vše posypeme drobně sekanou petrželovou natí. Jako přílohu k rybě podáváme vařené brambory s plátkem citrónu.


Fotky receptu Pstruh po tatransku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh po tatransku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !