Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh po žebrácku

fotka Pstruh po žebrácku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Pstruh po žebrácku:

4 ks pstruzi  | 1 ks velká cibule  | 150 g žampionů  |  sůl  | 2 dl bílého vína  | 1 malá sběračka hovězího vývaru  |  strouhaná sušená chlebová střída  |  máslo na vymazání formy

Postup přípravy receptu Pstruh po žebrácku:

Do máslem vymazané ohnivzdorné mísy vsypeme nadrobno nakrájenou cibuli, na ní narovnáme osolené pstruhy, posypeme je rozsekanými žampiony a zalijeme vínem. Necháme v troubě péci, po chvíli přidáme malou sběračku vývaru, zasypeme strouhaným chlebem a pstruha po žebrácku necháme ještě krátce zapéci.


Fotky receptu Pstruh po žebrácku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh po žebrácku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky