Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.12. 2025
Dnes má svátek Lýdie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s ananasem

fotka Pstruh s ananasem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh s ananasem:

4 ks pstruzi  |  sůl  |  pepř  | 1/2 ks citronu  | trochu hladké mouky  | 4 lžíce oleje  | 1 ks feferonka  | 2 ks cibulky  | 4 stonky řapíkatého celeru  | 1 ks malý ananas  | 150 ml zeleninového vývaru  | 1 lžička škrobové moučky

Postup přípravy receptu Pstruh s ananasem:

Ze pstruhů seřízněte filátka, zbavte je kůže, osolte je, opepřete, potřete citronovou šťávou a nechte půl hodiny rozležet. Pak je obalte v hladké mouce a z obou stran je upečte na části oleje a přendejte je na nahřáté talíře.



Pánev vytřete ubrouskem, dejte do ní čerstvý olej, do horkého vsypte nakrájenou feferonku nebo půlku drobně nakrájené červené papriky, na kousky nakrájenou cibulku i s natí, na kousky nakrájený oloupaný řapíkatý celer a ananas a vše společně lehce opečte. Ve vývaru rozmíchejte škrobovou moučku, nalijte do pánve, nechte přejít varem, podle chuti osolte a opepřete a nalijte přes ryby. Pstruh s ananasem podávejte s dušenou rýží.


Fotky receptu Pstruh s ananasem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh s ananasem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !