8 filetů ze pstruha
| dle chuti: čerstvý kopr
| 250 g zelených fazolek
| 2 lžičky kaparů
| 200 ml suchého bílého vína
| 300 ml rybího vývaru
| 4 lžičky hladké mouky
| dle chuti: sůl a pepř
| 2 lžičky pesta
Postup přípravy receptu Pstruh s fazolkami:
Filety osolíme, opeříme, posypeme koprem a srolujeme je kůží navrch. Do mělkého hrnce vložíme fazolky, na ně položíme rybí závitky volným koncem dolů, přidáme kapary a vše zalijeme vínem a rybím vývarem. Přivedeme do varu, pak teplotu zmírníme a dusíme 12 až 15 minut, až ryba i fazolky změknou. Poté ryby i fazolky vyjmeme a tekutinu zahustíme pestem rozmíchaným s moukou. Omáčkou pak zalijeme ryby a fazolky naservírované na talířích.
Fotky receptu Pstruh s fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!