Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s kysaným zelím

fotka Pstruh s kysaným zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pstruh s kysaným zelím:

1 kg plátků pstruha  | 1/2 citr. /šťáva/  | 1/2 kg kysaného zelí  | 2 bobulky jalovce  | trocha bílého vína  |  sůl  |  pepř  |  cukr  | 1 sklenka vývaru  | 1/8 l šlehačky  | 2-3 lžíce hořčice

Postup přípravy receptu Pstruh s kysaným zelím:

Ze pstruha utvoříme 8 porcí a pokapeme šťávou z citrónu. Zelí rozdělíme na kousky, přidáme jalovčinky, víno, sůl a pepř. Nakonec přidáme cukr a dusíme asi 8 min. Rybu osolíme, opepříme a polovinu ryby obložíme směsí. Nakonec přidáme vývar a pečeme pod poklicí 12 min. v troubě. Šlehačku svaříme, až zhoustne a přidáme zbytek vývaru a vaříme až vznikne tuhá hmota, kterou ještě ochutíme.


Fotky receptu Pstruh s kysaným zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh s kysaným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles