Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh s vinnou omáčkou

fotka Pstruh s vinnou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pstruh s vinnou omáčkou:

4 porce pstruha  |  citron  |  kostka maggi zlatého houbového bujonu  | 50g cibule  |  mrkev  |  bobkový list  |  tymián  | 1/2l červeného vína  | 1,25dcl vody  | 100g anglické slaniny  | 4 cibulky  | 100g žampionů  | 2 lžíce másla  |  lžíce hladké mouky  |  petrželka  |  sůl

Postup přípravy receptu Pstruh s vinnou omáčkou:

Porce pstruha pokapeme citronovou šťávou, vetřeme nasekanou petrželku a necháme chvilku odpočinout.
Očištěnou a nakrájenou mrkev a cibuli vložíme do kastrolu, přidáme bobkový list, tymián, zalijeme vínem a vodou, přivedeme k varu a pozvolným varem bez pokličky tekutinu zredukujeme na polovinu a přecedíme ji přes jemné sítko.
Anglickou slaninu nakrájíme na nudličky. Očištěné malé cibulky a žampiony nakrájíme na čtvrtky. Na polovině dávky másla rozpustíme nakrájenou anglickou slaninu. Na výpeku opečeme porce pstruha z obou stran, vyndáme je a necháme na teple.
Na rozpálenou pánev přidáme cibulky, žampiony, lehce opečeme a zalijeme zredukovaným vývarem z vína. Omáčku dochutíme Zlatým houbovým bujonem MAGGI. Do změklého zbytku másla přidáme hladkou mouku a pořádně promícháme.
Moučné máslo přidáme do omáčky a za stálého míchání necháme rozpustit a krátce povaříme. V hotové omáčce opečeného pstruha prohřejeme.


Fotky receptu Pstruh s vinnou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh s vinnou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků