Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh tří překvapení

fotka Pstruh tří překvapení
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pstruh tří překvapení:

1 plátek citron  | 1 ks pstruh  | 1 snítka petrželová nať  | 2 - 3 ks brambory  | 1 snítka celerová nať  | 1 snítka bazalka  | 1 stroužek česnek  | 1 list špenát  |  50 g máslo  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Pstruh tří překvapení:

Brambory omyjeme a uvaříme je ve slupce tak, aby byly lehce nedovařené.

Čerstvého pstruha podélně nakrojíme. Stačí jen 2 - 3 cm. U větších ryb není třeba. Pstruha důkladně osolíme a opepříme. Snítky bazalky, natí spolu se špenátovým listem omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

Dutinu pstruha naplníme zelenými bylinkami. Vložíme plátky česneku a nakonec dva tenké plátky másla. Pak rybu osolíme a opepříme i z venku. Podle potřeby zpevníme pstruha kuchyňskou nití.

Připravíme si větší obdélník alobalu, který můžeme lehce potřít máslem. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Ta rozložíme uvnitř jedné poloviny alobalu a osolíme je. Na brambory položíme rybu a na ni kolečko citronu. Přes rybu přehneme druhou polovinu alobalu a vytvoříme tak balíček, jehož spoje důkladně přehneme, aby z něj neunikala pára.

Pstruha v alobalu vložíme do pekáče a ten následně do předehřáté trouby. Pstruha pečeme asi 15 minut.

Pstruha tří překvapení položíme i v alobalu na servírovací talíř a ihned podáváme. Nezapomeneme na nit, pokud jsme ji použili.



Fotky receptu Pstruh tří překvapení:

Pstruh tří překvapení
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Pstruh tří překvapení
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !