Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh v trojobalu

fotka Pstruh v trojobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh v trojobalu:

4 lžíce soli  | 2 lžíce másla  | 4 pstruzi  | trocha oleje na smažení  | trojobal  | 1-2 vejce  | 8-10 lžic strouhanky  | 8 lřic hladké mouky  |  cibule  |  zelenina

Postup přípravy receptu Pstruh v trojobalu:

Porce pstruha očistíme a opláchneme vodou. Pak je dobře celé osolíme - nejen vnější část, ale i zevnitř.

Připravíme si hladkou mouku, rozmíchané vejce a strouhanku. Pstruhy postupně obalíme v mouce, vejci a strouhance. Prsty dobře strouhanku přitlačíme, aby se při smažení a obracení pstruha neoddělila.

Na pánvi si rozpálíme olej se lžící másla a pstruhy osmažíme.

Pstruhy v trojobalu podáváme s vařeným bramborem a doplňujeme je pikantními dresinky, kolečky cibule a čerstvou nebo nakládanou zeleninou.


Fotky receptu Pstruh v trojobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh v trojobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !