Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi na modro

fotka Pstruzi na modro
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pstruzi na modro:

pstruzi  | 6 lžic octa  |  kořenová zelenina  | 1 cibule  |  celý pepř  |  nové koření  | 2 bobkové listy  |  sůl  |  máslo  |  citrónová šťáva  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Pstruzi na modro:

Vykuchané pstruhy důkladně omyjeme pod tekoucí vodou, pokapeme horkým octem a necháme odležet. Očištěnou a nakrájenou mrkev, petržel a celer, cibuli, celý pepř, bobkový list a nové koření dáme do osolené vody a vaříme 10 - 15 minut. Potom do vroucí vody vložíme odleželé pstruhy, přidáme zbylý ocet a vaříme cca 10 minut. Uvařené pstruhy narovnáme na talíře, pokapeme rozpuštěným máslem a citrónovou šťávou a ozdobíme petrželovou natí.


Fotky receptu Pstruzi na modro:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruzi na modro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík