Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi v mandlích

fotka Pstruzi v mandlích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pstruzi v mandlích:

4 vykuchaní pstruzi  |  sůl  |  čerstvě mletý bílý pepř  |  bílek  | 150 g strouhaných mandlí  | 1 lžíce margarínu nebo másla

Postup přípravy receptu Pstruzi v mandlích:

1. Vykuchané pstruhy pečlivě omyjeme a důkladně osušíme. Zevně i uvnitř dobře osolíme a trochu opepříme.

2. Bílek lehce rozšleháme. Pstruhy v něm po obou stranách omočíme a poté obalíme ve strouhaných mandlích. Obal rukama dobře přimáčkneme.

3. Na velké pánvi rozehřejeme máslo nebo margarín a pstruhy na něm najednou nebo po­stupně po obou stranách osmažíme dozlatova. Smažené pstruhy ozdobíme snítkami petrželky a ihned podáváme.

Jako přílohu můžeme servíro­vat na másle opečené brambory, které jsme uvařili v páře, a hlávkový salát s pikantně okořeněnou bylinkovou zálivkou.


Fotky receptu Pstruzi v mandlích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruzi v mandlích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles