80 g bílích fazolí
| 400 g hovězího masa
| 1 bobkový list
| sůl
| 2 kuličky nového koření
| 5 kuliček pepře
| mletý pepř
| 100 g česnekového salámu
| 5 mladých cibulek
| 1 jablko
| 2 mrkve
| špetka majoránky
| 40 g slaniny
| 40 g šunky
| 1 vejce
| 1 strouček česneku
| 100 g strouhanky
Postup přípravy receptu Puchero:
1. Fazole propláchneme a necháme ve vodě nabobtnat. Vložíme je spolu s masem, bobkovým listem, novým kořením a pepřem do vody a vaříme doměkka. Během vaření doléváme podle potřeby vodu.
2. Pk do polévky přidáme na kostičky nakrájený salám, na kolečka nakrájenou mrkev, nasekanou cibulku a na kostičky nakrájené jablko. Všechno ještě 15 minut povaříme.
3. Mezitím si připravíme noky. Šunku se slaninou nakrájíme najemno a dáme do misky. Pak přidáme utřený česnek, vejce a také strouhanku. Z těsta uděláme noky, kreré poté uvaříme ve vroucí osolené vodě nebo je i můžeme osmažit na rozpáleném oleji.
4. Hotovou polévku dochutíme solí a majoránkou. Před podáváním na stůl do ní ještě přidáme nočky.
Fotky receptu Puchero:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!