5 vajec
| 250 g práškového cukru
| 2 vanilkový cukr
| 1 dl oleje
| 1 dl vody
| 250 g polohrubé mouky
| 1 prášek do pečiva
| 1 lžíce kakaa
| 0,5 l mléka
| 1 puding (karamelový)
| 3 kysané smetany
| 3 a půl lžíce práškového cukru
Postup přípravy receptu Pudingový koláč Anetka:
Celá vejce vyšleháme v mixéru s práškovým a jedním vanilkovým cukrem, přidáme olej a vodu. Nakonec mouku s práškem do pečiva.
Polovinu těsta vlijeme na vymaštěný plech. Do druhé přidáme kakao a promícháme. Cik-cak vlejeme do bílého těsta. Potom si uvaříme v 0.5 l mléka 1 sáček pudingu a horký vlijeme na těsto a dáme upéct. Mezitím smícháme kysané smetany, 3 lžíce práškového cukru a 1 vanilkový. Tuto směs vylejeme na horký upečený koláč a posypeme skořicovým cukrem. Vychladlý dáme do ledničky a necháme odstát - nejlépe přes noc.
Fotky receptu Pudingový koláč Anetka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!