Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pudink z tresky

fotka Pudink z tresky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Pudink z tresky:

1/2 kg tresky  | 1/2 kg brambor  | 4 lžíce másla  | 3 ks vejce  | 4 lžíce práškového mléka  | 1 ks paprika  | 1 ks cibule  | 1 lžíce petrželové nati  | trošku muškátového oříšku, soli, rajčatového protlaku, pálivé papriky  |  strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Pudink z tresky:

Uvaříme tresku a poté ji vidličkou rozmačkáme na pastu. Brambory uvaříme ve vodě se solí, pak je rozmačkáme se dvěma lžícemi másla. Na pánvičce s vyšším okrajem necháme rozpustit 2 lžíce másla dokud nezhnědne, přidáme na kousky nakrájenou papriku a cibuli, přidáme lžíci oleje a dobře promícháme. Přidáme tresku a dochutíme rajčatovým protlakem, pálivou paprikou, muškátovým oříškem a solí. Dobře zamícháme a chvíli vařímě na mírném ohni.
Našleháme vejce a smícháme je s rozmačkanými bramborami, přidáme petrželovou nať a tresčí směs.
Vše přendáme do vymazané pečící formy a pečeme cca 40 minut na 200ºC.
Před podáváním pudink z tresky posypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Pudink z tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pudink z tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !