Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pudinková silveig

fotka Pudinková silveig
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pudinková silveig :

4 ks vejce  | 20 dkg cukr moučka  | 1 ks vanilkový cukr  | 1dcl olej slunečnicový  | 1dcl voda  | 20 dkg mouka pšeničná polohrubá  | 0,75 l mléko polotučné  | 1 ks prášek do pečiva  | 2 balíčky pudinkový prášek čokoládový  | 2 ks kysaná smetana  | 1 balíček skořicový cukr

Postup přípravy receptu Pudinková silveig :

Smícháme žloutky, cukr, vanilkový cukr, vodu, olej, mouku a prášek do pečiva. Našleháme sníh ze 4 bílků, který vmícháme do těsta. Vylejeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a rovnou na to syrové těsto dáme pudink uvařený z mléka a čokoládových pudinků. Pečeme v troubě, 200 °C asi 20 minut.
Ihned po vyndání z trouby rozetřeme na horký moučník kysané smetany a posypeme skořicovým cukrem. Pudinková silveig se nechá vychladnout a krájíme na řezy.


Fotky receptu Pudinková silveig :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pudinková silveig
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !