Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pudinková zmrzlina

fotka Pudinková zmrzlina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pudinková zmrzlina:

1 ks citronový pudink  | 1/2 l vody  | 1/4 l smetany  | 150 g cukru  | 1 ks citron - šťáva

Postup přípravy receptu Pudinková zmrzlina:

Pudinkový prášek smícháme s cukrem a rozmícháme v trošce studené vody. Zbylou vodu dáme vařit a do vřící vody pomalu za stálého míchání zavaříme rozmíchaný pudink. Krátce (asi 2 minuty) povaříme, odstavíme a za stálého mícháme necháme prochladnout (mícháme, aby se neutvořil škraloup) Do vychlazeného pudinku přidáme citronovou šťávu a pak pomalu vmícháme předem připravenou ušlehanou smetanu. Nalijeme do nádobiček, které můžeme vyložit folií (bude se lépe vyndavat) dáme na mrazák a ještě několikrát promícháme, aby se netvořily krystalky ledu.
Hotovou pudinkovou zmrzlinu můžeme zdobit ovocem dle chuti, šlehačkou a strouhanou čokoládou.


Fotky receptu Pudinková zmrzlina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pudinková zmrzlina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !