Postup přípravy receptu Ragú z divoké kachny s nudlemi:
Pomeranče omyjeme a osušíme, z jednoho oloupeme kůru a potom z nich vymačkáme šťávu. Kachnu omyjeme, oddělíme stehna, křídla a prsa. Porce kachny opečeme na oleji. Mrkev, celer a lahůdkovou cibulku očistíme, omyjeme a nadrobno pokrájíme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Vše přidáme k masu a osmahneme. Vlijeme rajčatový protlak a víno, trochu svaříme. Přimícháme pomerančovou šťávu a kůru, vývar, okořeníme a zhruba 30 min. podusíme. Maso vyjmeme, vykostíme a pokrájíme na kostky. Omáčku asi 10 min. povaříme, podle potřeby osolíme a vložíme maso. Nudle uvaříme v osolené vodě a podáváme s ragú.