500 g drůbežích jater
| 2-3 jablka
| 1 banán
| 3 cibule
| kelímek šlehačky
| 2 lžičky solamylu
| dle chuti pepř
| 1 lžička kari
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Ragú z drůbežích jater :
Na oleji osmažíme na větší kousky nakrájená játra. Osolíme, opepříme a vyndáme na mísu. Do výpeku dáme cibuli nakrájenou na čtvrtky, jablka nakrájená na silnější plátky i se slupkou. Přidáme trošku oleje smažíme až cibule i jablka zesklovatí. Přidáme banán nakrájená na kolečka a kari. Prohřejeme a sundáme z ohně. Přidáme zpět játra a zalijeme šlehačkou, ve které zamícháme solamyl. 3-4 minuty mícháme a obracíme. Příloha - rýže.
Fotky receptu Ragú z drůbežích jater :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!