Použité suroviny receptu Ragú z tresky se zeleninou :
2 malé cibule
| 2 lžíce másla
| 1/4 l suchého bílého vína
| 300 g smetany ke šlehání
| 300 g mrkve
| 300 g cukety
| 800 g filé z tresky
| citronová šťáva, sůl, pepř, svazek petrželové natě
Postup přípravy receptu Ragú z tresky se zeleninou :
Jemně nasekanou cibuli osmahneme na másle dozlatova. Zalijeme ji bílým vínem a vmícháme smetanu. Vaříme 8 minut na mírném plameni. Přidáme nastrouhanou mrkev a cuketu a necháme 5 minut povařit.
Tresčí filé nakrájíme na drobné kousky, potřeme je ze všech stran citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Omáčku okořeníme solí a pepřem, vložíme do ní rybí kousky a necháme 5 minut povařit.
Hotový pokrm posypeme jemně sekanou petrželkou a podáváme s rýží a hlávkovým salátem.
Fotky receptu Ragú z tresky se zeleninou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!