Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Rajčatová omáčka po italsku:
50 g slaniny
| 1 cibule
| 1 mrkev
| kousek celeru
| 800 g rajčata
| 1-2 hřebíčky
| oregano, mletá pálivá paprika, mletý pepř, sůl, citronová šťáva
Postup přípravy receptu Rajčatová omáčka po italsku:
Slaninu nakrájíme na nudličky a vyškvaříme. Přidáme nakrájenou cibuli a mrkev s celerem, osmahneme. Vmícháme rozmixovaná rajčata, koření a sůl a 20 minut podusíme. Podle potřeby podlijeme trochou vody. Pak z omáčky vyjmeme koření, popř. ji propasírujeme, dochutíme citronovou šťávou a ještě krátce povaříme. Omáčku podáváme k těstovinám, masu, rýži...
Fotky receptu Rajčatová omáčka po italsku:
Fotky vložil: Marci7,alenab