Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rajčatová polévka po italsku

fotka Rajčatová polévka po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rajčatová polévka po italsku:

dle chuti: bazalka  | 1 stroužek česnek  | 1,25 l vývar  | 250 g rajčata  | dle chuti: cukr  | 1 lžíce olej olivový  | dle chuti: sůl  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Rajčatová polévka po italsku:

Rajčata ponoříme na cedníku na okamžik do vařící vody, oloupáme, nakrájíme na kousky a na oleji osmahneme po dobu asi 10 minut. Pak přidáme česnek cukr, petrželku, bazalku nebo majoránku a dochutíme polévku solí.



Fotky receptu Rajčatová polévka po italsku:

Rajčatová polévka po italsku
Fotky vložil: fanypol 
Hodnocení receptu Rajčatová polévka po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles