Postup přípravy receptu Rajská omáčka - český fenomén:
Na másle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a usmažíme tmavší jíšku. Rozředíme ji vodou, dobře rozmícháme, vložíme koření a povaříme asi 15 minut, až je omáčka příjemně hladká, pak vše přecedíme. Vložíme do omáčky protlak, tolik, aby byla příjemně červená. Rozmícháme, přisladíme, přisolíme a okyselíme. Vše podle chuti. Pokud nemáme protlak, použijeme kečup, ale toho musíme dát do omáčky víc. Vše povaříme a podle toho jak máme rádi omáčku hustou, naředíme ještě vodou nebo mlékem, velmi dobré je zjemnit omáčku smetanou. Místo vody můžeme také omáčku zředit vývarem, vaříme-li k omáčce maso.
Fotky receptu Rajská omáčka - český fenomén:
Fotky vložil: jirajanka,Mangovka,MichelePrg,vebaveba,piskotik,Marci7