Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řecký šiš kebab

fotka Řecký šiš kebab
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Řecký šiš kebab:

800 g jehněčího masa  | 4 velké cibule  | svazeček čerstvého oregana (dobromysli)  | 2 lžíce olivového oleje  | 50 ml sherry  |  sůl  |  drcený černý pepř

Postup přípravy receptu Řecký šiš kebab:

Jehněčí maso nejprve důkladně očistíme, pak je omyjeme a nakrájíme na stejně velké kostky. Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Oregano opereme a nasekáme najemno. Maso a cibuli vložíme do větší mísy, zalijeme olivovým olejem a také sherry, přidáme nasekané oregano, osolíme a opepříme. Vše v míse důkladně promícháme a necháme v chladničce dobře rozležet, nejlépe do druhého dne. Druhý den kousky jehněčího napichujeme na špejle (předem namočené do studené vody) nebo kovové jehly a opékáme na grilu asi 15 minut. Během grilování špízy otáčíme. Hotové podáváme s tzatziki a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Řecký šiš kebab:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řecký šiš kebab
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !