Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.07. 2024
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou

fotka Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou:

500 g filetu z rejnoka  | 1 L mléka  |  sůl a pepř  | 1 mango  | Zálivka:  | 5 lžiček medu  | 5 lžiček celozrnné hořčice /ne kremžské/  | 80 ml citrónové šťávy  | 200 ml slunečnicového oleje  | 2 lžíce nasekané zelené petržele  |  tabasco  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou:

V hluboké pánvi přivedeme k varu mléko, osolíme, opepříme a při střední teplotě vaříme asi 5 minut. Poté vložíme rybu a bez pokličky pošírujeme 8-10 minut. Tekutina se nesmí vařit! Poté rybu opatrně vyjmeme a necháme 10 minut okapat na mřížce.
Mango oloupeme a nakrájíme na nudličky.
V misce rozmícháme med, hořčici a citrónovou šťávu. Ochutíme solí, pepřem a tabascem. Za stálého šlehání přiléváme olej, jako při výrobě majonézy. Do emulze pak vmícháme petrželku.
Rybu naservírujeme na podnos, přelijeme medovou emulzí a doplníme nudličkami manga.


Fotky receptu Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rejnok s medovo-citrónovou zálivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !