Vložil: | Jitule123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Řeřichová omáčka :
1 červená cibule
| 1 lžíce oleje
| 1 lžička římského kmínu
| 1 lžička skořice
| 250 ml zeleninového vývaru
| 2 lžíce sojové omáčky
| 15 vinných hroznů
| 1 lžička hořčice
| špetka cukru
| 1 vanička řeřichy
Postup přípravy receptu Řeřichová omáčka :
Cibuli nadrobno nakrájíme a zesklovatíme ji na oleji. Přidáme římský kmín a skořici. Zalijeme vývarem a sojovou omáčkou a svaříme na polovinu. Přidáme rozpůlené vinné hrozny, ochutíme hořčicí, cukrem, povaříme a necháme vychladnout. Potom vmícháme posekanou řeřichu. Podáváme jako omáčku ke grilovaným pokrmům.
Fotky receptu Řeřichová omáčka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!