Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě

fotka Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě:

Na sklenici 0,7 l:  | 1 lžíce cukru krystal  | nebo:  | 1 l vody  | 35 g cukru krystal  | 1 kg rebarbora  | 1 kyselina citrónová  |  reveň rebarbora

Postup přípravy receptu Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě:


Přebraná a omytá reveň-rebarbora (dužina), zbavená horní slupky se nakrájí na menší kousky, vložíme nejdříve do studené vody s kyselinou citrónovou (na 1 l jedna lžička). Po naplnění sklenic rebarborou zasypeme cukrem a zalijeme vlažnou vodou. Sklenice uzavřeme víčky. Sterilujeme 20 minut při teplotě 85 °C.


Fotky receptu Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Reveň (rebarbora) ve vlastní šťávě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles