Postup přípravy receptu Reveňové řezy:
V mouce rozmícháme sůl, prášek do pečiva, práškový cukr a vanilkový cukr. Přidáme máslo, mléko, vejce a vypracujeme těsto. Na pomoučeném vále těsto rozválíme, položíme na vymaštěný plech a dáme do vyhřáté trouby trošku zapéci. Když začnou okraje žloutnout, těsto z trouby vyjmeme. Posypeme je připravenou revení a polejeme piškotovým těstem. Opět dáme do trouby a těsto dopečeme v mírně vyhřáté troubě. Moučník poté pokrájíme na obdélníky a posypeme práškovým cukrem.
Piškotové těsto: Celá vejce, práškový cukr a vanilkový cukr metličkou na sníh ušleháme. V mouce rozmícháme prášek do pečiva a opatrně přimícháme k těstu.
Reveňová nádivka: Oloupanou a na drobné kostky krájenou reveň rozmícháme s práškový cukrem a skořicí.