Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.12. 2024
Dnes má svátek Svatoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řezy kardinál

fotka Řezy kardinál
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 68

Použité suroviny receptu Řezy kardinál:

10 vajec  | 170 g cukru moučky  | 200 g cukru krystalu  | 150 g hladké mouky  | 1 vanilkový cukr  | 1 kypřící prášek  | 2 šlehačky  | 1 ztužovač šlehačky  | trocha marmelády

Postup přípravy receptu Řezy kardinál:

Moučkový cukr, 6 vajec, 4 žloutky a vanilkový cukr společně ušleháme do pěny. Přidáme prosátou mouku s kypřícím práškem.

Plech vyložíme pečícím papírem a rozetřeme na něj těsto. Ze 4 bílků uděláme tuhý sníh a za stálého šlehání vsypeme cukr krystal. Sněhem naplníme cukrářský sáček s velkým otvorem a nastříkáme sníh na těsto.

Pečeme při 180°C až do mírného zhnědnutí. Potom necháme moučník vychladnout a mezitím ušleháme šlehačky se ztužovačem.

Vychladlý korpus rozkrojíme na tři díly, které pomažeme šlehačkou a marmeládou. Naskládáme je na sebe a pocukrujeme. Krájíme na řezy a podáváme.



Fotky receptu Řezy kardinál:

Řezy kardinál
Řezy kardinál
Fotky vložil: hlouskova 
Hodnocení receptu Řezy kardinál
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles