Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řezy pro mlsné jažýčky

fotka Řezy pro mlsné jažýčky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Řezy pro mlsné jažýčky:

250 g cukru  | 150 g hladké mouky  | 5 ks žloutků  | 5 lžic horké vody  | 1/2 ks prášku do pečiva  | 1 ks šlehačka  | 2 ks zakysané smetany  |  kompotované ovoce dle chuti  | 2 ks vanilkové pudinky

Postup přípravy receptu Řezy pro mlsné jažýčky:

Žloutky, cukr, vodu ušlehám, přidám mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec opatrně vmíchám sníh. Peču ve formě s vyšším okrajem, vymazané tukem, vysypané hrubou mukou. Elektrická trouba cca 180°C. Po upečení nechám vychladnout.
Mezitím si připravím náplň. Ušlehám tuhou šlehačku, osladím dle chuti. Kysané smetany opatrně smíchám se šlehačkou a přidám na kostičky nakrájené okapané ovoce. Směs natřu na vychladlý moučník. Nakonec udělám želé. Šťávu z kompotu doliji vodou, abych měla 3/4 litru tekutiny. Tu povařím se 2 pudinky.
Prochladlé želé naliji na náplň a dám do lednice.


Fotky receptu Řezy pro mlsné jažýčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy pro mlsné jažýčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !