Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 10.05. 2025
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řezy ze svíčkové s husími játry

fotka Řezy ze svíčkové s husími játry
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Řezy ze svíčkové s husími játry :

500-600 g svíčkové  | 80 g husích jater  | 2 lžíce oleje  | 40 g másla  | 1 rovná lžíce hladké mouky  | 2 lžíce červeného vína  | 2 lžíce kečupu  | 1,5 dl vývaru z kostí  |  petrželka  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Řezy ze svíčkové s husími játry :

Na plátky nakrájená husí játra osmahneme na 20 g másla, přidáme kečup, víno, krátce podusíme a osolíme. Z odblaněné svíčkové nakrájíme osm plátků, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme chvilku odležet. Pak je prudce opečeme na oleji na obou stranách tak, aby byly uvnitř růžové a vyjmeme je. Olej od opékání slijeme, na pánvičku přidáme máslo a mouku, osmahneme, zalijeme vývarem a povaříme, až se odděluje tuk. Řezy poklademe horkou játrovou směsí, ozdobíme petrželkou, podlijeme šťávou a podáváme s opečenými brambory.


Fotky receptu Řezy ze svíčkové s husími játry :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy ze svíčkové s husími játry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !