Použité suroviny receptu Římská polévka s masem a žampiony:
1 a 1/2 litru vývaru
| 80 g uvařené rýže
| 50 g másla
| 1 menší cibule a mrkev
| 100 g žampionů i s nálevem
| 150 g telecího nebo hovězího masa
| 40 g sýra Primátor
| dle chuti: sůl a pepř
| dle potřeby: petrželka na ozdobení
Postup přípravy receptu Římská polévka s masem a žampiony:
Na másle zpěníme jemně nasekanou cibulku a na kolečka nakrájenou mrkev. Potom přidáme nadrobno krájené maso a zalijeme vývarem. Vaříme, až je maso měkké.
Vložíme vařenou rýži, nahrubo pokrájené žampiony i s nálevem a dochutíme. Jednotlivé porce posypeme jemně strouhaným sýrem a sekanou petrželkou.
Fotky receptu Římská polévka s masem a žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!