500 g vepřové kýty
| 100 g drůbežích jater
| 100 g uzeného masa
| 50 g taveného smetanového sýra
| 1 žloutek
| 100 g jablek
| 50 g žampionů
| paprika sladká
| sůl
| olej na smažení
| Na těstíčko:
| 0,5 dcl bílého vína
| 3 vejce
| 60 g hladké mouky
Postup přípravy receptu Řízek ala Veronna:
Z masa nakrájíme řízky, naklepeme a osolíme. Játra spaříme, spolu s uzeným masem jemně nasekáme, smícháme se sýrem, žloutkem, solí a paprikou. Směsí potíráme řízky a máčíme v těstíčku, do něhož jsme přidali na tenké nudličky nakrájené jablko a žampióny. Usmažíme a podáváme s bramborovou kaší a salátem.
Fotky receptu Řízek ala Veronna:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!