Vánočka - nejoblíbenější recepty
Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Květina Vánoc - Vánoční hvězda
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Vánoce
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ryby
Rizoto s rybou
Vložil:
DanaKou
Porcí:
4
Doba přípravy:
30 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
3
Použité suroviny receptu Rizoto s rybou:
400 G rybího filé | několik kapek citronové šťávy | špetka soli | na poprášení hladké mouka | 2 lžíce másla | 1-2 lžíce oleje | 1 cibule | 200-250 g rýže | 200 g rajčat | 150 g sterilované kukuřice | 1 bobkový list | 1 lžička zázvoru | 400-500 ml vývaru | trochu petrželky
Postup přípravy receptu Rizoto s rybou:
Na kousky nakrájenou rybu pokapeme citronem, osolíme, poprášíme moukou a opečeme na máslem. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme propláchnutou rýži a opékáme dozlatova. Vmícháme oloupaná nakrájená rajčata, kukuřici, přidáme koření, zalijeme vývarem adusíme doměkka. Během dušení podléváme vývarem. Z hotové rýže vyjmeme bobkový list a opatrně vmícháme opečené rybí filé a nakrájenou petrželku.
Fotky receptu Rizoto s rybou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Rizoto s rybou
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Rizoto s rybou
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Estragonový losos s citronem
Brambory nadívané slanečkem
Provensálská bezvousá treska
Rybářský koláč
Kapr na slanině v alobalu
Lososový steak s omáčkou ze sušených švestek
…
Kapr na východní způsob
Studený tuňák
Švédská chuťovka z filé
Pikantní makarony
Protivínský candát na suchohřibech
Těstoviny letem světem
Kapr na víně a česneku
Makrelové zapečené brambory
Chřest s platýsem a řeřichovou omáčkou
Nektarinky s pstruhovým salátem
Marinovaná ryba s římským kmínem
Treska á la alois
Rybí filé s mušličkami
Středomořská rybí pánev
Aktuální soutěže
Krásné VÁNOCE vám přeje Chytrá Žena.
Náš tip
Další tipy
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!
Smajlíci:
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles