Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.02. 2025
Dnes má svátek Alexandr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rohlíkové kremrole

fotka Rohlíkové kremrole
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Rohlíkové kremrole:

dle potřeby: olej na smažení  | 4 - 6 ks rohlík  | na obalení: cukr moučka  | náplň:  | dle chuti: citronová kůra  | dle potřeby: mléko  | 1 balíček vanilkový cukr  | 1 - 2 ks žloutek  | 1 kelímek tvaroh

Postup přípravy receptu Rohlíkové kremrole:

Připravíme si náplň. Podle množství rohlíků zvolíme množství tvarohu. Tvaroh smícháme se žloutky, vanilkovým cukrem, citronovou kůrou a pokud je tvaroh příliš hustý, i s trochou mléka. Tvaroh by však měl zůstat trochu hustší, aby nevytékal.

Rohlík rozpůlíme a uřízneme špičky. Střídku vydlabeme. Vzniknou nám tak 2 kusy "kremrolek". Ty naplníme tvarohovou náplní.

Dírky v kremrolích můžeme zalepit kouskem zbylé střídky. Vzniklé kremrole opékáme na pánvi v oleji, po zhnědnutí vyjmeme a ještě horké obalíme v moučkovém cukru.

Rohlíkové kremrole ihned podáváme. Jsou dobré i studené, ale teplé jsou lepší.



Fotky receptu Rohlíkové kremrole:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rohlíkové kremrole
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !