Postup přípravy receptu Rolády z králíka s hořčicí:
Z králičích zadních stehen a hřbetu vykostíme plochu, abychom získali plát na plnění rolád.
Každou porci opepříme, posypeme provensálským kořením a potřeme dijonskou hořčicí. Položíme dva plátky uzeniny, cibuli a proužek plísňového sýru. Dobře zabalíme do rolády a podle potřeby zavážeme nití nebo spojíme párátkem.
Nahřejeme si titanový kastrol, přidáme lžíci olivového oleje a vložíme připravené rolády. Krátce opečeme maso z jedné strany, otočíme a přikryjeme kastrol poklicí. Necháme opékat do změknutí, podle potřeby znovu otočíme.
Před dokončením přidáme trochu vody s dijonskou hořčicí a promícháme, vznikne tak jemně pikantní šťáva.
Rolády z králičího masa servírujeme nakrájené na plátky s bramborovou kaší a zeleninou.