Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rolovaná jehněčí plec

fotka Rolovaná jehněčí plec
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Rolovaná jehněčí plec:

1 kg jehněčí plece, upravené na rolování  |  špetka sušené majoránky, oregána a tymiánu, oregána a tymiánu  | 2 stroužky česneku  | 4 lžíce olivového oleje  |  špetka soli  |  špetka mletého černého pepře  | 1/8 l horkého masového vývaru (instant)  | 1/8 l suchého bílého vína  | 4 lžíce kyselé smetany

Postup přípravy receptu Rolovaná jehněčí plec:

Maso omyjeme a osušíme. Troubu vyhřejeme na 220 stupňů. Bylinky rozdrtíme a smícháme, přidáme nadrobno nasekaný česnek a olej, natřeme na maso, osolíme, opepříme, srolujeme a ovážeme nítí. Vložíme na pekáč a pokapeme zbylým olejem. Pečeme v troubě na druhé příčce odspodu asi 40 minut. Během pečení přiléváme horký vývar a maso občas polijeme výpekem. Asi 10 minut před koncem pečení polijeme maso bílím výnem. Upečené položíme na mísu a ve vyhřáté troubě nacháme asi 10 minut odpočívat. Výpek smícháme se smetanou a ochutíme.


Fotky receptu Rolovaná jehněčí plec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rolovaná jehněčí plec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !