Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěná na žampionech

fotka Roštěná na žampionech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Roštěná na žampionech:

4 - 5 plátků roštěné  | 8 lžic tuku (sádlo nebo olej),  | 2 ks cibule  | 2 lžíce hladké mouky  | 100 g žampiónů  | 3 ks sladkokyselé okurky  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Roštěná na žampionech:

Nakrájené roštěnky opláchneme, naklepeme, nařízneme na okrajích, osolíme a opepříme. V rozpáleném tuku opečeme po obou stranách a vyjmeme. Na tuk přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme ji dozlatova, mírně podlijeme vodou nebo vývarem, vložíme zpět roštěnky a v troubě dusíme doměkka.



Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a po zasmahnutí zalijeme vodou. Do šťávy přidáme na plátky nakrájené očištěné žampióny a předem na másle podušené plátky nakrájené okurky. Maso vložíme do šťávy, prohřejeme a podáváme. Roštěná na žampionech je vhodná s brambory.


Fotky receptu Roštěná na žampionech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěná na žampionech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !