Použité suroviny receptu Roštěná v alobalu s jeřabinami:
600 g hovězí roštěné
| 30 g slaniny
| 150 g žampionů
| 120 g jeřabinového kompotu
| 1 lžíce tuku
| 1 lžíce másla
| 1 špetku soli
| 1 špetku pepře
Postup přípravy receptu Roštěná v alobalu s jeřabinami:
4 plátky roštěné naklepeme, osolíme, opepříme a protkneme slaninou. Alobal potřeme tukem a položíme na něho plátky masa, obložíme žampiony a jeřabinami, navrch položíme plátek másla a dobře uzavřeme. Pečeme v horké troubě nebo na grilu 20 minut. Jako příloha se hodí opékané brambory a zeleninový salát dle chuti.
Fotky receptu Roštěná v alobalu s jeřabinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!