Použité suroviny receptu Rotisserie huli huli kuře:
1 kuře asi 1 1/4 kg
| 1/3 hrnku tmavé sojové omáčky
| 1/4 hrnku šťávy z limetek
| 1/4 hrnku medu
| 3 lžíce hnědého cukru
| 3 stroužky česneku, rozdrcené a pokrájené
| 2 lžíce kečupu
| 1/2 lžičky Tabasca
| sůl a pepř dle chuti
| 1 lžička sezamového oleje
Postup přípravy receptu Rotisserie huli huli kuře:
Vše krom kuřete smíchejte. Natřete kuře 1/3 směsi zevnitř i zvenčí a nechte 20 minut odležet. Snažte se dostat směs i pod kůži, hlavně kolem prsou.
Kuře napíchněte na rožeň a grilujte při střední teplotě nad miskou pro odkapávání tuku a šťávy.
Po dvaceti minutách natřete druhou třetinou směsi a grilujte dalších 20 minut. Pak natřete zbytkem šťávy a grilujte až je kuře hotové. Mělo by to být celkem asi 1 - 1 1/2 hodiny.
Fotky receptu Rotisserie huli huli kuře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!