Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rožněné makrely s citrónem a bazalkou

fotka Rožněné makrely s citrónem a bazalkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Rožněné makrely s citrónem a bazalkou:

400 g čerstvých makrel  | marináda  | 1 lžíce rybího koření  | 2 lžíce vinného octa  | 50 ml oleje  |  citrón  |  sůl a bílý pepř  |  citr. šťáva  |  sekaná bazalka

Postup přípravy receptu Rožněné makrely s citrónem a bazalkou:

Makrely vykucháme, podélně rozkrojíme, omyjeme a osušíme. Opepříme. Citrón omyjeme a nakrájíme na plátky. Bazalku nasekáme nadrobno. Marinádu připravíme smícháním oleje, vinného octa a rybího koření na rožnění. Očištěné makrely necháme v marinádě několik hodin odležet.
Potom je vyjmeme, necháme okapat a podle potřeby přisolíme. Na vnitřní straně posypeme bazalkou a zakapeme citrónem. Pečeme dostatečnou dobu na rozpáleném roštu doměkka.


Fotky receptu Rožněné makrely s citrónem a bazalkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rožněné makrely s citrónem a bazalkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !