Použité suroviny receptu Rudolfovské srnčí plátky na roštu:
500 g vykostěného srnčího hřbetu nebo kýty
| 60 g oleje
| 50 g cibule
| podle chuti: mletý pepř, tymián, bobkový list, sůl
Postup přípravy receptu Rudolfovské srnčí plátky na roštu:
Nakrájíme silnější plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme špetkou tymiánu. Po obou stranách potřeme olejem a uložíme do misky proložené kolečky cibule a bobkovým listem na 24 hodin do chladu. Pak vyjmeme, odstraníme cibuli a koření a na roštu nad dřevěným uhlím po obou stranách ogrilujeme. Podle potřeby potíráme olejem, který můžeme smísit s několika lžícemi červeného vína.
Fotky receptu Rudolfovské srnčí plátky na roštu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!