Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rudolfovské srnčí plátky na roštu

fotka Rudolfovské srnčí plátky na roštu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rudolfovské srnčí plátky na roštu:

500 g vykostěného srnčího hřbetu nebo kýty  | 60 g oleje  | 50 g cibule  | podle chuti: mletý pepř, tymián, bobkový list, sůl

Postup přípravy receptu Rudolfovské srnčí plátky na roštu:

Nakrájíme silnější plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme špetkou tymiánu. Po obou stranách potřeme olejem a uložíme do misky proložené kolečky cibule a bobkovým listem na 24 hodin do chladu. Pak vyjmeme, odstraníme cibuli a koření a na roštu nad dřevěným uhlím po obou stranách ogrilujeme. Podle potřeby potíráme olejem, který můžeme smísit s několika lžícemi červeného vína.


Fotky receptu Rudolfovské srnčí plátky na roštu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rudolfovské srnčí plátky na roštu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !